John Salt Private Limited

Sales Advisor

John Salt Private Limited
Gachibowli, Hyderabad
₹18,000 - ₹24,000 monthly

Fixed

₹18,000 - ₹24,000

Earning Potential

₹24,000

Work from OfficeWork from Office
Full TimeFull Time
Any experienceAny experience
Basic EnglishBasic English

Job highlights

Urgently hiring

Urgently hiring

Benefits include:  Mobile Allowance, Internet Allowance, Laptop

Benefits include: Mobile Allowance, Internet Allowance, Laptop

Job Description

Salary Range :Rs. 18000 - Rs. 24000 , based on skills, experience, and interview performanceEducational Requirement :12th PassWork Arrangement :Work From OfficeGender Preference :Both male and female can applySkills Requirement :No predefined skills necessaryExperience Requirement :FresherLocation :GachibowliWorking Hours :9:30 AM - 7:30 PM | Monday to SaturdayAdditional InfoHelp Customers Who Just Used Landeed With Their Next Property Need. Call Them, Understand Their Situation, And Guide Them To The Right Document Or Service. Outbound Calls Only. Reach Out To The User, Give Clear Advice, And Hand The Request To Our Team To Complete. Skills Needed : Computer | Basic Excel

More info about Sales Advisor Job :


1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Landeed will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.


2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Landeed expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.


3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.


4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.


5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Landeed expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.


6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.


7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gachibowli, Hyderabad.


8. What are the timings of this job?

Ans. Landeed expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.

Job role

Work location
Work locationGachibowli, Hyderabad, Telangana, India
Department
DepartmentCustomer Support
Role / Category
Role / CategoryCustomer Support - BPO / Voice / Blended
Employment type
Employment typeFull Time
Shift
ShiftDay Shift

Job requirements

Experience
ExperienceAny experience
Education
Education12th Pass
English level
English levelBasic English
Age limit
Age limit18 - 60 years
Gender
GenderAny gender

About company

Name
NameJohn Salt Private Limited
Address
AddressGachibowli, Hyderabad, Telangana, India
Job posted by John Salt Private Limited

Similar jobs you can apply for

Field Sales

Sales Executive

Serveseed Foundation
Kukatpally, Hyderabad
₹20,000 - ₹38,000*
Field Job
Part Time
Full Time
Any experience
Basic English
Careway Medical Devices Pvt. Ltd.

Sales Co-ordinator

Careway Medical Devices Pvt. Ltd.
Somajiguda, Hyderabad Region
₹12,000 - ₹20,000*
Work from Office
Full Time
Any experience
Basic English
E. Smile. Technology Private Limited

Field Sales Executive

E. Smile. Technology Private Limited
Hyderabad
₹25,000 - ₹30,000*
Field Job
Full Time
Min. 1 year
Basic English

Field Sales Executive

Khatabook ( ADJ Utility Apps Pvt. Ltd.)
Hyderabad
₹16,000 - ₹24,000*
Field Job
Full Time
Min. 6 months
Basic English
Sbi Cards

Relationship Executive

Sbi Cards
Begumpet, Hyderabad
₹18,000 - ₹30,000
Work from Office
Full Time
Any experience
Basic English

Marketing Executive

Sri Renuka Shakti Security Services Private Limited
Kavadiguda, Hyderabad
₹25,000 - ₹30,000
Field Job
Full Time
Any experience
No English Required

You can expect a minimum salary of 18,000 INR and can go up to 24,000 INR. The salary offered will depend on your skills, experience and performance in the interview.

The candidate should have studied 12th Pass and people who have 0 to 31 years are eligible to apply for this job. You can apply for more jobs in Hyderabad to get hired quickly.

The candidate should have Basic English skills and sound communication skills for this job.

Both Male and Female candidates can apply for this job.

No, it's not a work from home job and can't be done online. You can explore and apply for other work from home jobs in Hyderabad at apna.

No work-related deposit needs to be made during your employment with the company.

Go to the apna app and apply for this job. Click on the apply button and call HR directly to schedule your interview.

The last date to apply for this job is 19 Aug 2026. For more details, download apna app and find Full Time jobs in Hyderabad . Through apna, you can find jobs in 64 cities across India. Join NOW!